top of page

fre 07 juni

|

Webinar

20 minuter med allt du behöver veta om att öka den psykologiska tryggheten i ditt team

Registrering är stängd
Se andra evenemang
20 minuter med allt du behöver veta om att öka den psykologiska tryggheten i ditt team
20 minuter med allt du behöver veta om att öka den psykologiska tryggheten i ditt team

Tid och plats

07 juni 2024 08:30 – 8:50

Webinar

Om evenemanget

Du vet säkert att psykologisk trygghet har en stor påverkan på hur vi mår och presterar på jobbet. Forskningen visar att hög psykologisk trygghet ger bättre innovationsförmåga, förbättrat lärande, högre kvalitet och bättre hälsa.

Men hur gör man då för att öka den psykologiska tryggheten i en grupp?

Varmt välkommen till 20 minuter för en högre psykologisk trygghet tillsammans med Katarina att leda i näringslivet, Anna framgångsrika säljteam och Lex som har arbetat mycket med psykologisk trygghet inom svenska insatsstyrkor.

🔸️ När: fredag 7/6 08.30-08.50

🔸️ Var: Online. Länk skickas ut innan eventet. Föreläsningen är kostnadsfri.

🔸️ Hur: Klicka på OSA knappen 👇 och fyll i dina uppgifter. Du får då en digital länk på angiven mail någon dag innan webinariet. 

OBS: begränsat antal platser.

👉 Mer information och kontakt ✉ info@futuremind.se

VEM ÄR KATARINA ZELL?

Katarina Zell är High Performing Teams expert, Executive coach, och har över 25 års erfarenhet inom ledarskap och personlig utveckling. Sedan fyra år tillbaka jobbar hon heltid med att skapa högpresterande team genom psykologisk trygghet.

Katarina har ett förflutet som CEO i ett europeiskt bolag med operativ verksamhet i 13 länder, som del i en global koncern med verksamhet i 5 världsdelar. Hon arbetade under mer än 20 år i en tillväxtbransch och tog företaget tillsammans med sitt team från att ha haft verksamhet i 1 land till att ha ett stort team i de fyra nordiska länderna och 9 länder i Europa.

Med sin unika erfarenhet från att driva företag i förändring och sin kunskap om grupper och beteendeförändringar, arbetar Katarina idag med att skapa högpresterande team.

VEM ÄR LEX?

Kristian Lexell har ett förflutet inom elitidrott, polisen och i det närmaste som Vd. I närmare 20 år har han arbetat med högpresterande team, ledarskap och rekrytering.

Både Stockholms insatsstyrka och Nationella insatsstyrkan är sektioner som förväntas vara bäst när det gäller och som ställer höga krav på team, samarbete och målfokus. Kristian har utöver sin roll som operatör haft stor del av arbetet med värdegrund och psykologisk trygghet.

Med stor erfarenhet från grupputveckling och ledning arbetar Kristian nu tillsammans med Katarina och Anna för att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap ifrån en sällan delad del av samhällets yttersta resurser.

VEM ÄR ANNA?

Anna Aldrin har över 20 års erfarenhet av organisationskultur och att driva och utveckla framgångsrik försäljning. I sin roll som kompetensutvecklare och konsult leder hon grupper och ledare att skapa resultat i vardagen.

Med outtröttlig energi och passion hjälper hon individer att prestera och samtidigt må bättre i arbetet  för att tillsammans nå en högpresterande organisationskultur.

Att skapa en psykologiskt trygg kultur, där alla individer både känner ansvar och har möjlighet att uttrycka sig och komma till sin rätt, är grunden till långsiktig hållbarhet och lönsamhet.

VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang

bottom of page