top of page

ons 21 sep.

|

Online webinar

Är du FRAMTIDENS LEDARE?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Är du FRAMTIDENS LEDARE?
Är du FRAMTIDENS LEDARE?

Tid och plats

21 sep. 2022 09:00 – 9:30

Online webinar

Om evenemanget

Att bygga psykologiskt trygga och högpresterande team.  Följ med på 30 minuters webinar där vi kort berättar om vad psykologisk trygghet är och hur det påverkar vår prestation.  Träffa Johan Ingemarsson, Country Manager för Too Good To Go, som berättar om vad han gör för att skapa psykologisk trygga team.  Få tips hur du utvecklar ditt ledarskap för att skapa psykologiskt trygga team.  

Vi på FUTURE MIND mäter och utvecklar psykologisk trygghet i team, grupper och organisationer. Det gör vi genom mätning, utbildning och coaching med individer, team och organisationer. Vår metod består av transformativt lärande och sker alltid i kombination med självreflektion i form av individuell och teamcoaching. Processen är baserad på modern forskning om hur vår hjärna fungerar och forskning av högpresterande team.

Utvecklingsprogrammet FRAMTIDENS LEDARE är en del av processen, och där arbetar vi med medvetenhet om vilket avtryck du som ledare gör på ditt team. Medvetenhet är första steget för att kunna sätta egna strategier hur du minskar dina mörka sidor i ditt ledarskap. Programmet är en distansutbildning, pågår under 5 månader och innehåller digitala live föreläsningar, individuell coaching, reflektion och självstudie av kurslitteratur.

Dela detta evenemang

bottom of page