top of page

ons 30 mars

|

Online webinar

Att mäta och utveckla psykologisk trygghet

Jessica Schiött, Verksamhetschef på Karolinska Universitetssjukhuset berättar hur de jobbar i hennes ledningsgrupp på tre olika sjukhus för att förbättra den psykologiska tryggheten. Vad är psykologisk trygghet, varför det påverkar vår prestation och hur vi kan mäta och utveckla det i en grupp.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Att mäta och utveckla psykologisk trygghet
Att mäta och utveckla psykologisk trygghet

Tid och plats

30 mars 2022 08:15 – 9:00

Online webinar

Om evenemanget

"Att mäta och utveckla psykologisk trygghet”

Välkommen på webinar om hur du skapar psykologisk trygghet på arbetsplatsen, och hör hur Karolinska Universitetssjukhuset gör för att mäta och utveckla den psykologiska tryggheten på tre av sina sjukuhus.

Under webinaret träffar du Jessica Schiött, Verksamhetschef på Karolinska Universitetssjukhuset, som delar med sig om sina tankar runt hur den psykologiska tryggheten påverkar teamets prestation. Och hur de jobbar i hennes ledningsgrupp för att förbättra den psykologiska tryggheten.

Vi kommer också att prata om vad psykologisk trygghet här, varför det påverkar vår prestation och hur du som organisation kan mäta och utveckla den psykologiska tryggheten i en grupp.  

🔸️ När: onsdag 30/3 08.15-09.00 

🔸️ Var: Online, länk skickas ut innan eventet. 

Föreläsningen är kostnadsfri.  

Vi på FUTURE MIND mäter och utvecklar psykologisk trygghet i team, grupper och organisationer. Det gör vi genom workshops och föreläsningar med team, ledare och individer. Vår metod består av transformativt lärande och sker alltid i kombination med självreflektion i form av individuell och teamcoaching. Processen är baserad på modern forskning om hur vår hjärna fungerar och forskning av högpresterande team.  

Utvecklingsprogrammet FRAMTIDENS LEDARE är en del av processen, och där arbetar vi med medvetenhet om vilket avtryck du som ledare gör på ditt team. Medvetenhet är första steget för att kunna sätta egna strategier hur du minskar dina mörka sidor i ditt ledarskap. Programmet är en distansutbildning, pågår under 5 månader och innehåller 5 digitala live föreläsningar, 5 individuella coaching tillfällen, 5 reflektionsuppgifter och självstudie av 5 forsknings/ledarskapsböcker.

Dela detta evenemang

bottom of page