top of page

mån 22 apr.

|

Du får övningar via email

Fyra veckor för ett bättre liv

Under fyra veckor får du övningar som du gör i vardagen. Träningen får dig att bli mer medveten om stärkande och begränsande tankar. Och hjälper dig att träna din förmåga att leda dig själv till ett bättre liv.

Fyra veckor för ett bättre liv
Fyra veckor för ett bättre liv

Tid och plats

22 apr. 2024 07:00 – 19 maj 2024 16:00

Du får övningar via email

Om evenemanget

Välkommen till 4 veckor för ett bättre liv.

Varje vecka får du ett email med övningar som du gör för att träna din förmåga att förstå dig själv och dina tankar bättre. Du lär dig om vilka situationer och tillfällen där begränsande tankar kommer till dig. Och du tränar dig på att ersätta dem med stärklande tankemönster. 

Träningen och övningarna vi gör baseras på forskning om hur vår hjärna fungerar (neurovetenskap) och vad vi idag vet om hur våra beteenden påverkar oss (kognitiva förmåga).

🔸️ Vi startar vecka 17 och du får första emailet skickat till dig söndag den 21 april.

🔸️ Varje måndag får du ett nytt email med ny träning. 

🔸️ Klicka på OSA knappen och fyll i dina uppgifter. Så kommer mail till dig.

🔸️ Det kostar så klart inget. 

OBS: Dubbelkolla din email så att den är korrekt. 

Kom ingen bekräftelse? Titta i skräp korgen. Ibland hamnar email där. Hittar du fortfarande ingen bekräftelse? 👉  info@futuremind.se

VEM ÄR KATARINA ZELL?

Katarina Zell är High Performing Teams expert, Executive coach, och har över 25 års erfarenhet inom ledarskap och personlig utveckling. Sedan fyra år tillbaka jobbar hon heltid med att skapa högpresterande team genom psykologisk trygghet.

Katarina har ett förflutet som CEO i ett europeiskt bolag med operativ verksamhet i 13 länder, som del i en global koncern med verksamhet i 5 världsdelar. Hon arbetade under mer än 20 år i en tillväxtbransch och tog företaget tillsammans med sitt team från att ha haft verksamhet i 1 land till att ha ett stort team i de fyra nordiska länderna och 9 länder i Europa.

Med sin unika erfarenhet från att driva företag i förändring och sin kunskap om grupper och beteendeförändringar, arbetar Katarina idag med att skapa högpresterande team, och hjälper individer och grupper att må och prestera bättre i vardagen.

👉 Mer information och kontakt ✉ info@futuremind.se

VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang

bottom of page