top of page

tors 07 mars

|

Webinar

Psykologisk trygghet + Employer Branding = Attraktiv arbetsplats

Är du en del av en ledningsgrupp, eller jobbar du med att utveckla ledningsgrupper? Vill du höra mer om psykologisk trygghet, Employer Branding och hur det kommer att vara avgörande för framtidens arbetsplats - och varför allt börjar i ledningsgruppen?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Psykologisk trygghet + Employer Branding = Attraktiv arbetsplats
Psykologisk trygghet + Employer Branding = Attraktiv arbetsplats

Tid och plats

07 mars 2024 08:15 – 8:55

Webinar

Om evenemanget

Välkommen till ett samtal där Fredrik Stranne och Katarina Zell delar med sig av sin erfarenhet om varför psykologisk trygghet är avgörande för framtidens organisation och hur Employer Branding och psykologisk trygghet skapar attraktiva arbetsplatser där medarbetarna mår bra och presterar.

🔸️ När: torsdag 7/3 08.15-08.55

🔸️ Var: Webinaret är online och kostnadsfritt.

🔸️ Hur: Klicka på OSA knappen 👇 och fyll i dina uppgifter. Du får då en digital länk på angiven mail någon dag innan webinariet. 

OBS: begränsat antal platser.

VEM ÄR FREDRIK STRANNE?

Fredrik Stranne har de senaste 17 åren varit VD för den framgångsrika kommunikationsbyrån Coreworkers. Byrån hjälper företag och verksamheter att attrahera och behålla talang. Fredrik har hjälpt över 200 bolag, från IKEA i söder till LKAB i norr, att bli attraktivare arbetsgivare både bland befintliga och potentiella medarbetare. Fredrik är en efterfrågad föreläsare och inspiratör och har utbildat hundratals personer inom området intern & extern Employer Branding.

Med sin unika erfarenhet från kommunikation, HR och verksamhetsutveckling stöttar han idag ett flertal ledningsgrupper i att skapa attraktiva och framgångsrika arbetsplatser genom smart och kreativ Employer Branding, stark kultur, engagerande medarbetarupplevelser och framgångsrikt medarbetarskap & ledarskap, allt för att de skall kunna leverera sina verksamhetsstrategier och visioner.

Coreworkers, som enda svenska byrån, är invald i det internationella nätverket One Agent med fokus på Employer Branding. Coreworkers har de senaste åren varit den mest framgångsrika byrån på Magnet Awards, SM i Employer Branding och fick silver vid galan Årets byrå 2023 – ett pris framröstat av kunderna till Sveriges kommunikationsbyråer.

VEM ÄR KATARINA ZELL?

Katarina Zell är High Performing Teams expert, Executive coach, och har över 25 års erfarenhet inom ledarskap och personlig utveckling. Sedan fyra år tillbaka jobbar hon heltid med att skapa högpresterande team genom psykologisk trygghet.

Katarina har ett förflutet som CEO i ett europeiskt bolag med operativ verksamhet i 13 länder, som del i en global koncern med verksamhet i 5 världsdelar. Hon arbetade under mer än 20 år i en tillväxtbransch och tog företaget tillsammans med sitt team från att ha haft verksamhet i 1 land till att ha ett stort team i de fyra nordiska länderna och 9 länder i Europa.

Med sin unika erfarenhet från att driva företag i förändring och sin kunskap om grupper och beteendeförändringar, arbetar Katarina idag med att skapa högpresterande team.

Katarina Zell och Fredrik Stranne arbetar tillsammans med programmet TILLITSFULLA LEDNINGSGRUPPER, ett program som på riktigt hjälper organisationer att skapa en arbetsplats som genomsyras av tillitsfullt ledarskap och där individen känner trygghet att vara sig själv.

👉 Mer information och kontakt ✉ info@futuremind.se

VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang

bottom of page