top of page
1.jpg

25-26 MAJ
RETREAT YASURAGI

- Medvetet Ledarskap -

Välkommen till ett retreat för kvinnliga ledare. 

På det japanska badhotellet YASURAGI i Saltsjö-Boo, bara 20 min. från Stockholm, får du utforska vad som skapar harmoni och mer balans i ditt liv. Under två halvdagar ges du möjlighet att ta del av de helande effekterna av det japanska badet och den välgörande miljön på Yasuragi. Med tid för reflektion får du nya insikter om dig själv och ditt ledarskap. När du lämnar retreatet har du med dig insikter som gör att du kan skapa en vardag med mer närvaro, balans och harmoni.

2_edited.jpg

HITTA DIN INRE ENERGI

ATT LEDA MED NÄRVARO

- Medvetet Ledarskap -

Retreatet på Yasuragi är en kombination av utbildning, självreflektion, fysiska och mentala övningar samt coachande samtal.

BOENDE & MÅLTIDER

Enkelrum eller del i dubbelrum

Alla måltider ingår. Så som lunch (torsdag), 3 rätters middag (torsdag kväll), frukost (fredag) och mellanmål under båda dagarna.

JAPANSKA BADET & AKTIVITETER

Aktiviteter på Yasuragi

Badintroduktion och bad i det japanska badet, Shirin-yoku i tystnad (skogsbad), Zazen (sittande meditation) och power of breath (andningsövningar).

FÖRELÄSNING & ÖVNINGAR

Modul 1 & 2

Under modul 1, torsdag, och modul 2, fredag, utforskar du din ledarskapsidentitet och ditt självledarskap. Du blir medveten om vilket avtryck du gör i dina ytterlägen och skapar strategier för hur du gör för att vara i ditt bästa jag med mer närvaro och balans i din vardag.

INIDIVIDUELL COACHING

Coaching efter retreat

När du kommer hem från retreatet har du två 30 minuters coaching tillfällen, som hjälper dig att skapa en hållbar förändring som består.

2.jpg

”Jag skrev ner i min reflektion när vi började att jag ville vara ”här och nu” och lyfta blicken. Och det tycker jag verkligen att jag har gjort under de här dagarna. Jag tar också med mig att jag ska fortsätta fråga mig själv och påminna mig själv med mitt eget varflör. Hur vill jag ha det? Och det jag håller på med tar det mig dit?” /Malin

”Min förväntan på retreatet var att hitta en strategi för att skapa ett större lugn & harmoni både på jobbet och hemma. Nu när vi är i mål har jag konkretiserat det jag behöver göra. Tack!” Lina

”Jag såg fram emot att få avsätta tid till min eviga utmaning – att hitta balans i vardagen! Balans mellan aktivitet och återhämtning. Efter att en gång ha blivit sjuk av stress är det en viktig del av mitt liv. Jag har haft fina dagar – och är så tacksam över de tankar, reflektioner och samtal vi haft. Frågor och tankar som både berör balansen professionellt och personligt. /Lotta

1_edited.jpg

HITTA DIN HARMONI

PRISER & DATUM

DATUM

25-26 maj 2023

torsdag 25/5 kl. ankomst 11.30
fredag 26/5 kl. avslut 11.45

PRIS

Från 7 990 kr (inkl. moms)

Du väljer enkelrum eller dubbelrum när du bokar din plats på retreatet.

DET HÄR INGÅR

Boende, lunch, frukost, 3 rätters middag, mellanmål

Fysiska och mentala övningar

Föreläsningar, individuell coaching

Tillgång till japanska badet

Retreatet görs i samarbete med det japanska badhotellet YASURAGI i Saltsjö-Boo

bottom of page